Replacement image used when flash does not load
Miércoles - 1 Diciembre 2021

PROJECTE #SOMEMOCIONS... #SOMIGUALS

 Seguint amb el gran Projecte #SOMEMOCIONS que venim desenvolupant des de principis de curs i que pretén assolir els objectius tenint en compte l'educació emocional, aquesta segona avaluació volem centrar-la en la consciència i resolució de problemes de desigualtat que puguen anar sorgint al Centre.

 Des de les emocions volem indagar en un món en el que hem de treballar per salvar desigualtats que ens  facen crèixer sense condicions. Considerem que la prevenció des del Centre és un primer pas cap a un món millor on tots pugam tindre les mateixes oportunitats.

 Per a aconseguir-lo, el Centre ve treballant en una sèrie d'activitats destinades a la conscienciació com poden ser aquelles destinades a la reflexió, transversalitat i, com a gran novetat, la creació d'un CONSELL DE LA IGUALTAT format per professors i alumnes que s'encarregarà de transmetre a la Comunitat Educativa una visió més igualitària de possibles problemes que puguen anar sorgint.

 Com a educadors no volem mantindre'ns al marge de la realitat social considerant que la prevenció és la millor manera d'afrontar els problemes.