Replacement image used when flash does not load
Miércoles - 1 Diciembre 2021

EL NOSTRE COR A LES FESTES!

 INOBLIDABLE!! Eixa és la paraula que defineix l'experiència viscuda per part dels components del cor del nostre col•legi en l'entrada cristiana.

 

Fa un bon grapat de mesos, el nostre col•legi va rebre un encàrrec per part d'una persona molt especial en aquestes festes, el capità cristià del 2017, Javi Moscardó. I amb moltíssima il•lusió i estima, acceptarem el repte.
Fóu en el mes de febrer, durant el Concert de Mig Any Fester, quan per primera vegada les nostres veus interpretaren la marxa cristiana LLINATGE de Fco Valor Llorens, marxa dedicada al capità, regal de la seua escorta.
Des d'eixe moment, aquesta marxa ha passat a ocupar un lloc especial al nostre repertori, però el moment més esperat va arribar ahir.
Amb les emocions a flor de pell, la música, el color, la festa, l'alegria, i sobretot la il•lusió del moment, interpretarem les marxes cristianes "Llinatge" i "El Diví", dirigits per Roberto Esteve, director del nostre cor, i contagiant-nos en tot moment de l'entusiasme i felicitat del nostre capità cristià.
Gràcies Javi Moscardó i Comparsa Fontanos Ontinyent per donar-nos l'oportunitat d'acompanyar les vostres tropes amb les nostres veus. 
Gràcies Roberto Esteve per fer-nos partíceps dels teus projectes musicals, per contagiar-nos dia a dia del teu entusiasme, i per fer que els teus somnis musicals siguen també els nostres.
Gràcies a l'Agrupació Musical d'Ontinyent i al seu director Juan D. Jover per acompanyar-nos en aquesta aventura. 
Gràcies a In Out per ajudar-nos a fer realitat tots els nostres projectes. 
Gràcies a tot el poble d'Ontinyent pels vostres aplaudiments i mostres d'agraïment. 
I com no, gràcies als nostres alumnes, ex-alumnes, pares, mares, professors, ex-professors... per fer realitat aquest repte i mantindre el compromís i l'afecte dia a dia per aquest projecte de cor escolar.
I amb il•lusió vos diguem que aquest repte no acaba ací. Ens veiem molt prompte pels carrers d'Ontinyent.